Kan jag hyra film på min iPhone, iPad, AppleTV eller Android-enhet?

Ja, du kan hyra/köpa din film med hjälp av Tickets. Du köper först Tickets som du sen använder som betalning för att hyra eller köpa filmer eller serier i apparna. Beroende på kostnaden för det du vill titta på krävs olika antal tickets. En till tre tickets motsvarar ungefär ett serieavsnitt och för en nyutkommen bioaktuell film kan det behövas runt tjugo tickets. Du ser hur många tickets som behövs i kassan för det val du gjort.

• Tickets finns att köpa på webben eller i vår appar men de går sen att använda som betalning på samtliga våra plattformar.
  • I våra appar för iOS, AppleTV och Android är tickets dyrare då Apple och Google tar ut en serviceavgift på varje köp via deras betalsystem.
  • Tickets kommer att ligga som ett saldo på ditt konto och har inget utgångsdatum.