Svart bild

Hej!
Jag får bara ljud på min hyrda film men ingen bild. Jag läste att det kan handla om uppkopplingen men jag sitter nära routern med full mottagning & endast jag använder mig av routern. Kan jag åtgärda nåt annat?
Min hyrestid går ut ikväll men den har inte fungerat sen jag hyrde i fredags. sad
mvh Lena

Kommentarer

• Hejsan!

Beklagar för detta har inträffat!
    Via vilken enhet/webbläsare inträffar detta felet på?
    Om det är en dator rekommenderar jag webbläsaren Google Chrome.
    Rasmus Kundsupport
  • Det är på min Android mobil, Chrome är webbläsare.
    Lena Rimm
  • På min Android mobil och Chrome är webbläsaren. Nåt jag kan åtgärda?

mvh Lena
    Lena Rimm
  • Hej Lena,

Om ni ser via er Android mobil så måste ni ladda ned SF Anytime appen.
    Ni kan inte titta via webbläsaren i telefonen.
    Mattias Kundsupport
  • Ja jag har gjort det, fungerar inte. Det är där filmen bara är svart.
    mvh Lena
    Lena Rimm
  • Hej,

Beklagar problemen.
    Jag testade filmen härifrån via min Android telefon och det fungerar utan problem så det är inget fel med filmen.
    Jag har återbetalat er för filmen.

Jag rekommenderar att ni avinstallerar appen > startar om enheten > installerar appen på nytt.
    Hjälper inte det så testa byta nätverk på telefonen.
    Alltså om ni är uppkopplad på Wi-Fi, testa koppla upp er på mobilnätet för att se om det är där problemet ligger.
    Mattias Kundsupport
  • Hejsan, detta här händer mig också, jag har hyrt bamse och häxans dotter, men efter 1,5 minuter är de bara svart bild! Jag använder SF på tv! Och alla andra filmer fungerar. Kan ni hjälpa mig med detta.
    Casper
  • Hej Casper

Vilken modell av tv har du? Är din tv uppdaterad till senaste mjukvara samt har du möjlighet att prova ominstallera vår app?
    Karin
  • Hej, får bara en fryst bild på Dunkirk, ljudet löper på. När jag mdrar i pekaren för att ta mig framåt så syns handlingen i den lilla bilden. Samma problem på iphone op 11.2.1
    Hans johansson
  • Hej Hans!

Via vilken enhet sker detta? Är det en iPad möjligtvis? Får du bara en fryst bild med en knapp för att starta uppspelningen eller hur ser det ut?
    Anders
  • Både på ipaden och på iphonen. Jag får en fryst bild men ljudet rullar på. Jag kan starta och stoppa uppspelningen,
    Glöm det, nuhoppade det igång igen,
    Laddar ner den igen, återkommer om det strular
    Hasse
  • Hej!

Hyrd precis Dunkirk och får en svart bild. Jag hör endast ljudet och ser texten. Jag försöker spela filmen på min Samsung-surfplatt och har försökt med att starta om den samt avinstallera och ominstallera er SF-anytime APP, men inget som hjälpt.
    Marre
  • Hei,

Jeg får også svart skjerm ved avspilling i appen på android. Testet med forskjellig nettverk, avinstallert, startet telefonen på nytt og installert appen igjen. Akkurat likt. Sjekket alle app tilatelser+++.
    Fungerer fint på smart-tv og pc, men i adroid app er bilde fortsatt svart. Prøver jeg å hoppe frem i filmen ser jeg bilde, men med en gang jeg slipper. Svart bilde og kun lyd!
    Vennligst fiks det asap og oppdater app.
    Wenche Belsvik
  • Hej Marre!

Vi ber om ursäkt för problemet ni upplevt med våran tjänst.
    Jag kan tyvärr inte återskapa detta problem härifrån.
    När ni avinstallerade appen starta ni om eran surfplatta innan ni ominstallerade appen?
    Har ni kontrollerat så att eran surfplatta är fullt uppdaterad?

Hej Wenche!
    Vi ber om ursäkt för problemet ni upplevt med våran tjänst.
    Jag kan tyvärr inte återskapa detta problem härifrån.
    Har ni kontrollerat så att eran enhet är fullt uppdaterad?
    Marcus
  • Hei.
    Selvfølgelig har jeg den nyeste oppdateringen til min telefon. Jeg har android 8.0.0 som er den siste offisielle oppdateringen til min sony xperia zx premium. Dere burde heller ta tak i problemet. Det at du ikke greier å gjenskape det på din device betyr ikke at alt er ok! Du testet med en sony xperia zx premium med android 8.0.0 da eller?

Jeg har prøvd det meste, fortsatt ikke bilde.
    Wenche Belsvik
  • Hej Wenche!

Vi har för tillfället kompatibilitetsproblem med Android 8. Då detta är den senaste version för Androids samt fortfarande väldigt ny, så har våran tjänst ännu inte fått stöd för detta.
    Vi har tagit detta vidare till våra utvecklare så dem får fixa till det.
    Detta är nog även anledningen till att jag inte kunnat återskapa problemet, då vi inte har några enheter här med Android 8.
    Marcus
  • För en stund sedan kunde jag inte logga in, men det funkar nu. Däremot har jag bara ljud, ingen bild, när jag chromecastar. Och är övertygad om att detta inte har med min utrustning att göra. För ett par timmar sedan fungerade det.
    Eva-Britt, Smartson testpilot
  • Hej Eva-Britt!

Det var problem tidigare under kvällen med att logga in på tjänsten.
    Vilket ska vara åtgärdat kvarstår problemen för er?
    Alex Kundsupport
  • Jag har hyrt ”American made” och laddat ned appen till både iPhone och iPad. Filmen startar, men spelar endast ljud. Ingen bild, utan endast en stillbild med tom Cruise. Scrubbar man, så visas tumnagelbilder från filmen men inget mer. Jag har god uppkoppling.
    Fredrik Simu
  • Hej Fredrik!

Vi beklagar problemet ni upplevt med våran tjänst.

Vad är det för iOS enheter på dina enheter?
    Har ni kollat så att dem är fullt uppdaterade.

Om ni prövar följande steg.
    1. Avinstallera appen.
    2. Installerar om enheten.
    3. Ominstallerar appen.
    Kvar står samma problem då?