Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Sourroundljud via chromecast

Hej,
Det verkar inte vara något surroundljud (5.1, 7.1) när jag hyr HD från er och streamar till Chromecast (startar via Android appen). Chromecast har stöd surround ljudkvalitet och hyr man HD så tycker jag det är en bra idé att ha ljudet i "hög" kvalitet också. Tacksam för att ni lyssnade på min förslag.
Mattias Wallin Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Mattias!

  Det sätmmer att vi i dagsläget ej har surroundljud. Jag ser inga planer på surroundljud i dagsläget men kommer däremot att ta vidare ditt förslag.
  Johan Kundsupport
 • Tack för detta. Då vet jag att jag inte ska ha denna tjänst.
  Andreas
 • Jag avvaktar att hyra saker från sf anytime eftersom jag värderar ljudet näst intill lika mycket som bilden och det bör ni också göra.


  Martin Kupski
 • Hej Martin!

  Vi har vidarebefordrat detta till våra utvecklare. Vi har ännu inte hört något mer ifrån dem, så vi på supporten har tyvärr ingen mer information angående detta ännu.
  Marcus
 • En filmtjänst bör inte bara kunna erbjuda surround, utan dessutom flera valbara format.
  Dolby i flera varianter, DTS etc... Det är mycket märkligt att så inte är fallet. För en tia ingick allt detta på en hyrd plastbit från ICA. On demand blir helt ointressant utan den möjligheten. Hyrde tidigare flera filmer i veckan. Nu är enda chansen att köpa fysiska plastbitar, vilket drar ner frekvensen enormt.
  Anders Olsén
 • Hej
  Faktiskt en gåta hur man inte kan ha 5.1 eller högre på en betaltjänst. Blir lika förvånad varje gång. Dessutom är bildkvaliten jämförelse med Netflix otroligt mycket känsligare för störningar. Nä inte impad av SF som slår stort för Dolby.
  Gunnar
 • Hejsan!

  Det går inte att jämföra oss med Netflix, då Netflix är så mycket större än oss, de har även säkrat att det ska flyta på bra hos alla större internet leverantör, de kör helt enkelt i en annan liga.

  Lisa Kundsupport
 • Hej!
  Om man vill få de senaste filmerna - känns det inte då rimligt att man även vill få bra ljud? Vi sällar oss till skaran som gärna blir kunder ifall ni skärper er och levererar vettigt ljud - minst i 5.1. Lycka till!
  Sara & Sidde
 • Hej Sara & Sidde!

  Vi har skickat vidare önskemål på detta.
  Anders
 • Intressant att ni håller en så låg profil vad gäller teknik eftersom ni är nästan lika dyra som andra. Vad gör vi som inte tycker att ett lågt pris är viktigare än bra ljud och bild?
  Michael Legnér
 • Jag hittar inte teknisk information om respektive film på webbsidan. iTunes som har ungefär samma pris visar bildkvaliteten och en massa annat. Ni verkar ha varit tidigt ute men sedan verkar det inte ha hänt något.
  Michael Legnér

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy