Snygg ny sajt!

Hej SF Anytime,

Tycker att era nya sajt är mycket snygg och användarvänlig! När kommer ni att lansera den på riktigt? Kommer det även nya appar till iOS som är "uppfräschade"?

Kommentarer

• Hej Olle!
    Va kul att du gillar vår nya sajt!
    Den kommer att släppas på riktigt inom ett par veckor. Vi kommmer då även att uppdatera våra övriga appar, både på SMart TV och mobila appar, dvs Android och iOS.
    Det kommer sedan att komma uppdateringar kontinuerligt under det resterande ået, både vad det gäller produkter och funktioner. Så håll utkik :-)