Kan jag använda SF Bio presentkort hos SF Anytime?

Hej! Kan man använda SF biopresentkort som betalning hos er på SF anytime?

Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hej Peter,

Vi på SF Anytime jobbar med digital hyr- och köpfilm, och även fast vi har SF-loggan gemensamt med SF Bio så är vi två helt skilda företag. Så tyvärr kan vi inte hjälpa dig kring din fråga. Vill du vet mer om ditt presentkort och var du kan utnyttja detta så kan du prata med SF Bio på denna adress: info@sfbio.se

Vänliga hälsningar,

Anna Svenson Product Manager
  • Hej!

Jag bor på landet i Norrbotten där inget bredband finns eller kommer att finnas.
    Måste använda mig av ett s.k. kontantkort för att nå internet - och er.  Kan jag
    se film från Er med detta bredband?
    MVH
    C.
  • Hejsan,

Så länge det kontantkortet, med tillhörande enhet ger er tillgång till internet via mobilnätet så ja. Då kan ni använda vår tjänst.
    Det krävs en internetanslutning, sen om det är från ett fast internet, mobilt internet eller via mobila nätet spelar ingen roll.
    Mattias Kundsupport
  • Hej. har hört att man skall kunna köpa koder som man använder som betalning i stället för att använda sitt kreditkort, stämmer det och i så fall var kan man köpa dessa
    Anki
  • Hej Anki

Det stämmer att vi har värdekoder som man kan köpa här:
    Om du är Coop-kund kan du också växla in dina poäng hos Coop mot värdekoder hos oss.
    Karin
  • Hej!

Jag har fått möjlighet att testa SF Anytime via Smartson och har fått en kod - måste jag ändå registrera ett kontokort eller var exakt ska jag fylla i koden?
    Charlotta Lindmark
  • Hejsan,

Nej, det behöver ni inte göra.
    Ni fyller i koden efter ni klicka er in på filmen ni vill hyra, sedan fyller ni i koden i fliken där det står "Värdekod"