Jag har ett nytt kredit/kontokort och vill lägga in det istället - hur gör jag?

För att byta ut det gamla kortet mot det nya gör du enligt följande:

Steg 1: Surfa in på www.sfanytime.com

Steg 2: Klicka på "Logga in" som syns längst ner till vänster om ni använder en dator. Om ni surfar på en telefon eller surfplatta så klickar man vanligtvis på de tre strecken uppe till vänster istället, och sedan "Logga in."

Steg 3: Fyll i dina inloggningsuppgifter och logga in.

Steg 4: Nu när du är inloggad så har knappen för "Logga in" ersatts av "Mitt konto" och sitter på samma plats. Klicka där och välj sedan "Betalsätt."

Steg 5: Nu är det fritt fram att ta bort och lägga till betalkort.

Klart!