Hyrde film som laggade och laggade och laggade

Hej!

Jag hyrde Arrival i HD-kvalitet från er på ordernummer PO6265778532 o fredags.
Filmen laggade rejält i stort sett hela tiden och ibland långa stillestånd på 10-60 sek.

Jag har 1000mbit/s fiberanslutning men en router som maxar 300 mbit/sek. Min nedladdnibgshastighet ligger alltid över 100 mbit/s och så även denna kväll.
Jag har en 1 år gammal 10 000 kr laptop som klarar detta på tomgång. Testade fyra olika webbläsare, Chrome, Firefox Microsoft Edge och Explorer. Satt i kö till er kundtjänst ca 20min, sen orka jag inte mer, man blir bara ond från insidan och ut när sånt där strular... Slog på en annan rulle på Netflix istället för att stilla mig, kollade hela filmen i högsta kvalitet utan ett enda lagg.

Sen igårkväll gav jag det en chans till, kanske lägre tryck på en söndag tänkte jag. Gick hyffsat då, lite lagg men betydligt mindre än i fredags. Med typ 15 min kvar så stannade det helt och det gick inte få igång det igen. Då kollade jag sista 15 på en olaglig streamingsida istället och det gick smärtfritt i hög kvalitet.

Under all kritik tycker jag, var ungefär såhär sist jag hyrde från er också om jag minns rätt (var nått år sedan, då hade jag dock inte lika bra internatanslutning att lita på).

Kan man få nån kompensation eller är det så här dåligt det funkar när man hyr av er?

Mvh Filip Alpsten
Filip Alpsten Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej!

Jag beklagar verkligen problemet du har upplevt med våran tjänst!
    Dock kunde jag inte återskapa ditt problem här ifrån.

Jag kommer kreditera ditt köp av filmen.
    Men för att göra det behöver jag namnet på kortinnehavaren.

Samt skicka en värdekod som ersättning för problemet du har upplevt.

Louise Kundsupport
  • Tack för gehör!

Vet du varför jag hade problem med det, var ni hårt belastade den helgen eller vad berodde det på?
    Filip Alpsten
  • Hejsan Filip!

beklagar att detta har inträffat!
    Jag har nu krediterat ditt köp och du kommer få pengarna åter inom 1-3 bankdagar.

Vi har nu skickat en värdekod till dig på din mail.

Jag vet faktiskt inte vad detta kan ha berott på. Ej fått någon information om driftstörning eller dylikt.
    Rasmus Kundsupport
  • Hyrde också film som laggade... *suck* En film som var på 2 timmar som tog nästan 3 att titta på... *dubbelsuck* Såååå dåligt och skittråkigt...
    Marie-Louise Jacobsson
  • Hej Marie-Louise!

Hur var det du försökte se på filmen? Dator, mobil/surfplatta, eller Smart TV?
    Om det var via dator, vilken webbläsare använde du?
    Använde du dig av en chromecast?
    Alexander
  • Kollade på datorn... Använder chrome
    Marie-Louise Jacobsson
  • Hejsan!

Beklagar för detta har inträffat!
    Hur är hastigheten på ert bredband?
    Du kan göra en mätning på bredbandskollen.

Jag har nu återbetala ert köp och ni kommer få pengarna åter inom 1-3 bankdagar.
    Rasmus Kundsupport
  • Samma för mig.
    Har testat på både min laptop och min stationära. Har hyrt film tidigare här och inte haft några problem, men med independece day:Återkomsten går det inte att kolla. Kommer ca fem minuter in i filmen sedan står den bara och snurrar.
    Madeleine Dofs
  • Hej Madeleine

Vilken webbläsare använde du?
    Karin
  • Jag använde Google och den har fungerat tidigare.
    Mvh Madeleine
    Madeleine Dofs
  • Hejsan!

Jag har precis kontrollerat filmen härifrån via webbläsaren Google Chrome, och jag kan inte återskapa ditt problem som du upplever.
    Det låter dock som att det är ett cacheproblem som det rör sig om.
    Prova med att rensa din webbhistorik och cookies.
    Rasmus Kundsupport
  • Hyrde en till film idag som funkade perfekt. Får väl inse att pengarna för andra filmen är borta.
    Madeleine Dofs
  • Hej Madeleine

Självklart ska du inte behöva betala för en film du inte kunnat se.

Vill du att vi återbetalar hyran eller går det bra om vi skickar dig en värdekod till valfri film?
    Karin
  • Har hyrt fyren mellan haven och trots rensning av cookies och cache i crome så laggar filmen fortfarande
    Anna
  • Hej Anna

Sitter du uppkopplad via wifi eller är datorn kopplad via nätverkskabel?
    Karin
  • Har testat båda
    Anna
  • Har testat båda och rensat cookies och cashe
    Anna
  • Hej!

Vi kan återskapa problemet och har felanmält filmen. Vill du att vi återbetalar köpet eller skickar dig en värdekod till att hyra en valfri film?
    Robbie Kundsupport
  • Hej Karin och alla ni andra.

Ni får absolut gärna skicka en värdekod till valfri film.
    Gillar denna filmsida och förstår ju att problem kram uppstå.

Mvh Madeleine
    Madeleine Dofs
  • Hej! Tack för snabbt svar. Jag vill att in återbetalar kostnaden för filmen
    Anna
  • Jag vill att ni återbetalar
    Anna
  • Hejsan!

Madeleine:Jag har nu skickat er en värdekod till er Email-adress.

Anna:Ert köp är nu återbetalat och ni kommer få pengarna åter inom 1-3 bankdagar.
    Rasmus Kundsupport
  • Hyrt World Trade Center och filmen laggar exakt hela tiden, det är andra gången detta händer då jag hyr film via er. Sjukt irriterande. Har rensat cache och Web historik, startat om datorn - inget fungerar. Det går utmärkt att streama via C-more, så det verka inte vara dator eller Internet det är fel på.
    Maria
  • Hej Maria

Vilken webbläsare använder du?
    Karin
  • Jag använder Google Chrome.
    Maria
  • Hej!
    Testa gärna om problemet kvarstår för dig via annan webbläsare, exempelvis Mozilla Firefox.
    Robbie Kundsupport
  • Jag har nu provat med annan Webbläsare och då går filmen inte ens igång - den bara står och snurrar/laddar.
    Maria
  • Microsoft Edge går filmen inte ens igång på - där står den bara och snurrar. Mozilla Firefox laggar filmen på, Google Chrome laggar filmen på. Oerhört frustrerande att fortfarande inte kunna se på filmen då jag hyrde den för ett dygn sedan.
    Maria
  • Jag får be er om att ni återbetala mig för den film jag hyrde igår och fortfarande inte kunnat se på. Tack!
    Maria
  • Hej Maria

Hyran är nu lagd för återbetalning,du har pengarna tillbaka på kontot inom 1-3 bankdagar.
    Karin
  • Hej kundtjänsten!
    Hyrde UNLOCKED igår kväll (måndag 2018-01-15). Använder Chrome webbläsare och hyggligt ny laptop. Bredband fiber in men kör på wifi hemma, ca 45 mbit/s. Aldrig problem med vare sig HBO eller Netflix. Men hos er inte så sällan laggar och/eller fryser och/eller grynig upplösning. Och så var det gånger flera igår med denna film.
    Tacksam om ni mejlar värdecheck för vi kommer nog ändå titta igen.
    Mvh
    Ib Hultén
  • Hej!

Vi ber om ursäkt för problemet ni har upplevt med våran tjänst.
    Om ni startar en inkognito flik i Chrome (ctrl+shift+n) uppstår samma problem då?
    Om det skulle flyta på bättre i inkognito fliken så behöver ni rensa cacheminnet och cookies.
    Jag har mejlat er en värdekod.