Hur väljer jag engelska undertexter?

När du valt vilken film du vill se och klickat på "HYR FRÅN XX KR" dyker betalrutan där du kan välja kvalitet (SD/HD) och eventuellt dubbning, samt olika betalsätt.
Här gör du ett aktivt val genom att välja svenska - nej / klicka ur dubbning.

Om du missade detta steg och nu vill ändra ditt val av undertext behöver du vänta 48 timmar för att hyra den igen. Alternativt skapar du ett nytt konto för en annan mailadress för att hyra filmen tidigare. Det är den bästa lösningen vi har just nu men självklart jobbar vi för att lösa det här på ett smidigare sätt. Tack för ditt tålamod.