Hur använder jag en Chromecast?

1. Anslut din dator, iOS eller Android-enhet* och Chromecast till samma Wi-Fi-nätverk.
2. Sök efter och tryck på Chromecast-symbolen i appens övre högra hörn.
3. Markera er Chromecast i listan över tillgängliga enheter som visas och starta uppspelningen.

För mer information och support kan du läsa mer här eller gå direkt till support-sidan.

*Krav för att kunna använda funktionen:  Android 4.3 eller senare iOS 8 eller senare. För Chromecast krävs en modell från 2013 eller senare.