Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

HD och SD kvalité på samma filmkort.

Hej det vore toppen om ni kunde samla de olika kvaliteterna, HD och SD, för en film på samma filmkort.

/Jocke

Kommentarer

• Hej Joakim, tack för ditt förslag!

Det här är en funktion som många efterfrågat och något vi prioriterar i vår utveckling. VI hoppas ha detta på plats under Q1 2016. Då kommer du att hitta alla inställningar i samband med att du hyr en film och vi slipper på detta sätt ha dubbla omslag för bilderna i butiken.

Anna Svenson Product Manager
  • Bra idé, samma grej med Serier, ganska jobbigt att bläddra igenom en sida där det 24 avsnitt av någon serie mitt i allt.

Sen kan jag tycka att HD är standard nu mer, det borde framförallt inte kosta mer, snart 2017.

David T
  • Hej David,

Detta är något som också har efterfrågats. Jag har tagit frågan vidare för att se hur det ser ut med utvecklingen av detta.

Mattias Kundsupport
  • Hej David och Jocke!
    Vi har en betaversion av vår nya webb ute nu. Där har vi den funktion ni efterfrågar på både enskilda filmer, där man väljer kvalité på ett och samma cover och serier ligger även det under ett och samma omslag.

Testa gärna betan och hör av er om vad ni tycker!
    https://beta.sfanytime.com

Vänliga hälsningar,
    Anna

Anna Svenson Product Manager
  • hur ändra jag från hd till sd kvallite

salvador
  • Hej Salvador!

När ni hyr film via T.ex dator så finns det efter ny klickat på "hyr"
    Så i rutan som kommer fram då så finns det reglage att välja mellan SD samt HD kvalitet.

Alex Kundsupport
  • hej igen alltså jag klickade på hd men kan inte se filmen den hackar..och nu ville jag ändra till sd men jag hittar inget där man kan ändra kvallite

salvador
  • Hej Salvador!

När man väl har hyrt filmen kan man inte ändra mellan HD och SD, eftersom att dom olika versionerna kostar olika mycket.
    Jag har krediterat ditt köp, så du kan testa att hyra en annan film i SD istället.
    Alexander
  • Hej, hyr film här för första gången och råkade hyra en film i SD som jag egentligen ville ha i HD, går det på något sätt att uppdatera köpet, eller måste man isåfall hyra filmen på nytt?
    John
  • Hej John

När man väl har hyrt filmen kan man inte ändra mellan HD och SD, eftersom att dom olika versionerna kostar olika mycket. Filmen ligger kvar på ditt konto i 48 timmar,därefter kan du hyra på nytt med annan version.
    Karin
  • Jag hyrde en film i HD till min dotters bio-kalas och den hackade och strömningen gick med snigelfart. Brukar annars aldrig ha problem av detta slag, varken med gratis- eller betaltjänster. Vill då byta till SD, vilket inte ens går. Det finns ingen sådan funktion.Ser här att ni sagt för två år sen att ni ska införa det. Och nu? Tvingas hyra SD-versionen på min frus kort och det är bland det sämsta vi sett. Dålig bildkvalitet, osynkat ljud, hack mm. Är detta verkligen ett bra alternativ till piratkopiering? Jag har sett bättre film som spelats in på biograf med HD-kamera! Varför ska jag betala för något som inte fungerar?
    David
  • Hej David

Via vilken enhet försöker ni titta när ni upplever dessa problem?
    Karin
  • Hej Karin!

Från datorn till tvn genom Chromecast. Webläsaren är Chrome. Hurså?
    David
  • Hej David

Vilken film gällde detta? Var ni uppkopplade via wifi eller via nätverkskabel?
    Det underlättar vår felsökning om vi kan få så mycket information som möjligt,därav min tidigare fråga angående enhet.
    Karin
  • Hej Karin!

Filmen hette Rum 213. Vi hyrde den på vår laptop som var uppkopplad till vårt wifi. Som jag skrev tidigare har vi inte haft några som helst problem med andra strömningstjänster när vi gjort på det här viset.
    David
  • Hej David!

Vi har skickat er ett mejl om detta.
    Anders
  • hur skiftar jag från HD till SD mitt i en film?
    Torsten Fransson
  • Hej,

Det går dessvärre inte att byta version av redan hyrd film.
    Utan det är endast innan man slutför betalning som man kan välja om man vill ha SD eller HD version.
    Fungerar det inget bra med HD för er?
    Vilken typ av enhet använder ni? Om dator, har ni testat byta webbläsare? Samt är det via Wi-Fi eller med nätverkskabel?
    Mattias Kundsupport
  • Via dator.
    Provade med två webbläsare.
    Har 100MB nedladdning
    Via wifi
    Fransson
  • Hej Fransson!

Har ni möjlighet att testa ansluta via kabel? Ofta beror problem av denna typ på att den trådlösa anslutningen inte fungerar optimalt.