Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

HD och SD kvalité på samma filmkort.

Hej det vore toppen om ni kunde samla de olika kvaliteterna, HD och SD, för en film på samma filmkort.

/Jocke

Jocke Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hej Joakim, tack för ditt förslag!

Det här är en funktion som många efterfrågat och något vi prioriterar i vår utveckling. VI hoppas ha detta på plats under Q1 2016. Då kommer du att hitta alla inställningar i samband med att du hyr en film och vi slipper på detta sätt ha dubbla omslag för bilderna i butiken.

Anna Svenson Product Manager
  • Bra idé, samma grej med Serier, ganska jobbigt att bläddra igenom en sida där det 24 avsnitt av någon serie mitt i allt.

Sen kan jag tycka att HD är standard nu mer, det borde framförallt inte kosta mer, snart 2017.

David T
  • Hej David,

Detta är något som också har efterfrågats. Jag har tagit frågan vidare för att se hur det ser ut med utvecklingen av detta.

Mattias Kundsupport
  • Hej David och Jocke!
    Vi har en betaversion av vår nya webb ute nu. Där har vi den funktion ni efterfrågar på både enskilda filmer, där man väljer kvalité på ett och samma cover och serier ligger även det under ett och samma omslag.

Testa gärna betan och hör av er om vad ni tycker!
    https://beta.sfanytime.com

Vänliga hälsningar,
    Anna

Anna Svenson Product Manager
  • hur ändra jag från hd till sd kvallite

salvador
  • Hej Salvador!

När ni hyr film via T.ex dator så finns det efter ny klickat på "hyr"
    Så i rutan som kommer fram då så finns det reglage att välja mellan SD samt HD kvalitet.

Alex Kundsupport
  • hej igen alltså jag klickade på hd men kan inte se filmen den hackar..och nu ville jag ändra till sd men jag hittar inget där man kan ändra kvallite

salvador
  • Hej Salvador!

När man väl har hyrt filmen kan man inte ändra mellan HD och SD, eftersom att dom olika versionerna kostar olika mycket.
    Jag har krediterat ditt köp, så du kan testa att hyra en annan film i SD istället.
    Alexander
  • Hej, hyr film här för första gången och råkade hyra en film i SD som jag egentligen ville ha i HD, går det på något sätt att uppdatera köpet, eller måste man isåfall hyra filmen på nytt?
    John
  • Hej John

När man väl har hyrt filmen kan man inte ändra mellan HD och SD, eftersom att dom olika versionerna kostar olika mycket. Filmen ligger kvar på ditt konto i 48 timmar,därefter kan du hyra på nytt med annan version.