För stor undertext

Texten är alldeles för stor på filmen "The great wall"
tre rader text tar upp halva skärmen, det är inte första gången det är så på er hemsida.
Går detta att åtgärda? inte roligt att man betalar 49 Kr för filmen och så känns det som filmen blir förstörd då man ser text på halva skärmen!
Mikael Filipp Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hejsan.

För att kunna hjälpa dig på bästa sätt skulle vi behöva lite mer information.

Med vilken typ av enhet försöker du se filmen, är det en PC/MAC, surfplatta, mobiltelefon, Chromecast eller en Smart-TV?
    Vilken tillverkare samt modell är det av enheten?
    - Om det är en dator, vilken webbläsare använder du?
    Louise Kundsupport
  • Hej. Jag använder mig av en apple macbook pro med retina skärm från 2015, använder google crome, streamar via cromecast
    Mikael Filipp
  • Hej Mikael!

Har du samma problem oavsett om du Chromecastar eller inte?
    Alexander
  • Hej, jag provade utan att använda chromecast och även på datorn visar det stor text när jag har skärmen "förstorad". Man vill ju se filmen i fullt läge och inte en liten ruta i mitten av skärmen. Förstår du hur jag menar?
    Mikael Filipp
  • Hej!

längst till vänster finns det två pilar som går isär har du testat att klicka på dom?
    Återkom om detta inte hjälper!

Louise Kundsupport
  • Det är precis dem pilarna vi använder för att förstora. Och när vi har i förstorat läge så blir texten megastor och tar upp halva skärmen.
    Mikael Filipp
  • Hej!

Har testat filmen härifrån via dator med Chrome samt Chromecast.
    Ser inte att texten ska täcka över så mycket som ni beskriver av bilden.

Har ni möjlighet att bifoga en bild med hur det ser ut för er?
    Alex Kundsupport
  • Mikael Filipp
  • Så här ser det ut .
    Mikael Filipp
  • Hejsan,

Då vi inte kan återskapa detta problem.
    Vänligen testa rensa historik, cookies och cachade filer från Chrome.
    Detta gör ni genom att klicka på 3 prickarna uppe till höger, håll sedan musen över Historik och klicka på Historik i nya rutan som dyker upp.
    Till vänster - klicka på Rensa Webbinformation.
    Här dyker upp en ruta, längst upp ska ni ställa in så att ni rensar objekt från Tidens Början.
    Det finns 3 rutor ni minst ska ha ibockade. Dessa är:
    1. Webbhistroik
    2. Cachade Bilder och Filer
    3. Cookies och andra webbplatsdata
    Mattias Kundsupport
  • Hej
    Har samma problem som inlägget ovan, Hur löser vi det?
    Tony
  • Hej!

Får man det här felet så har man antagligen zoomat in för mycket i sin webbläsare. På PC kan man hålla nere CTRL samtidigt som man rullar på mushjulet nedåt för att zooma ut och på så vis minska på textstorleken. Om detta inte fungerar får man kontrollera zoom- eller förstoringsnivån i sin webbläsare i webbläsarens inställningar.
    Anders
  • Har exakt samma problem :-( Mac, Chrome Cast. Det har inget att göra med zoomningsnivån på webbläsaren.
    André Steinthorsson
  • Hej André!

Vi ber om ursäkt för problemet ni upplevt med våran tjänst.

Har ni prövat rensat cacheminnet och cookies i er webbläsare?
    Marcus
  • Har samma problem med Chrome på vår mac. Irriterande.
    Hanna Linner
  • Hej Hanna!

Vi beklagar problemen ni upplevt med våran tjänst.

Om ni prövar öppna en inkognito flik i Chrome, loggar in och spela upp filmen via den.
    Uppstår samma problem då?
    Marcus
  • Vi har samma problem, hyrt 2 filmer nu och stor text över hela bilden!
    Mac och Chrome, castar, men stor text även utan att casta. Katastrof! Kan man få pengarna tillbaka?
    Lena
  • Hej Lena

Kvarstår samma problem om du provar spela filmen via en annan webbläsare?
    Karin
  • Ja, exakt samma problem, sjukt irriterande när man betalar och sen är det text över hela bilden!
    lena
  • Hej Lena

Vill du att vi återbetalar hyran eller går det bra om vi mailar dig värdekod till valfri hyrfilm?

Uppstår samma problem om du provar via en annan enhet?
    Karin
  • Hej

En värdekod fungerar. Hoppas att text problemet löses snart så vi kan titta bara.
    Lena
  • Hej Lena,

Vi har nu skickat ut en värdekod till dig till mejladressen du skriver från.
    Niclas
  • Har samma problem med Chromecast från Mac. Det är just när man går in i fullskärmsläge på datorn som texten blir megastor på Chromecasten.

Att Chromecasta från mobil funkar inte alls, finns ingen Cast-ikon att klicka på.

Vill gärna ha pengarna tillbaka för filmen.
    Karl Eklund
  • Hej Karl!

Vi beklagar problemet ni upplevt med våran tjänst.

Jag har nu krediterat hyran för filmen, pengarna är åter inom 1-3 bankdagar.