Filmen har dragits två gånger

Hej! Jag hyrde en film via safari och pengarna drogs, men filmen kunde inte spelas. Jag testade igen med google chrome och då funkade det. Pengarna drogs dock för samma filmen båda gångerna. Trots att jag använda samma konto så fanns filmen inte under "mina filmer" när jag bytte webbläsare. Jag skulle gärna vilja få tillbaka ena transaktionen då jag bara fått valuta för pengarna på den andra transaktionen.
Mvh/ Rasmus

Kommentarer

• Hej Rasmus!

Pengarna hade endast lagts som reservationer, jag har nu släppt på dessa reservationer och pengarna är åter inom någon bankdag. (Hur många dagar det tar kan variera beroende på vilken bank du har.)
    Och detta uppstod då vi tyvärr har tekniska problem med webbläsaren Safari.
    Marcus
  • Hej! Jag har försökt att hyra en film två gånger varav ingen fungerade. Kom upp en liten ruta där det stod att inga pengar hade dragits. Trots detta står det på mitt konto att det dragits pengar av er två gånger. Om det står Prel före innebär det att pengar eventuellt kommer tillbaka?
    Mvh Lisa
    Lisa
  • Hej Lisa,

Vad Prel betyder på er internetbank vet jag inte. Men troligen betyder det reservation.

Jag kunde faktiskt hitta 3 stycken reserverade belopp på er. Jag har släppt på dessa reservationer så att ni får tillbaka pengarna.

Från vilken typ av enhet försökte ni hyra filmen?
    Mattias Kundsupport
  • Apple Mac air, safari
    Lisa
  • Hej

Vi har tekniska problem att genomföra hyror via Safari,beloppet blir enbart reserverat men köpet går inte igenom hela vägen. Prova gärna via Google Chrome eller Mozilla Firefox istället för där ska det fungera.
    Karin
  • Hej !
    Samma sak har hänt oss nu ikväll , då vi hyrt i safari !
    Det har dragits pengar två gånger .. kommer dessa pengar släppas tillbaka till oss ?
    Mvh
    Frida
  • Hej Frida!

Reservationerna släpper automatiskt. Testa Google Chrome eller Mozilla Firefox istället.
    Alexander
  • Hej!
    Hyrde en film igår för 39kr och såg nu att det har reserverats hela TRE stycken betalningar á 39kr på mitt konto. Det känns ju lagom kul sad

Malin Golve
  • Hej Malin!

Vi har nu släppt på de två extra reservationerna och ni har pengarna tillbaka inom ett par dagar.
    Anders
  • Hej Anders!
    Ordning på er! Tack smile Gick detta att undvika m annan webläsare än safari? Firefox?
    Vänligen Malin
    Malin Golve
  • Hejsan Malin!

Det ska det gå att göra, vi rekommenderar Google Chrome för våran tjänst.
    Rasmus Kundsupport
  • Hej!

Jag köpte en film och det strulade och sa att det inte gick igenom, därför försökte jag ett par gånger och nu när jag loggar in i min internetbank så ser jag att det är tre reservationer på 99 kr styck. Skulle gärna vilja se till att det enbart drogs 99 kr för den filmen och inte 297 som det ser ut att göra nu.

Mvh Veronica
    Veronica Fagerström
  • Hej Veronica!

Två av dessa reservation har släppt på sig och om dem inte redan är åter på ert konto, är dem åter inom någon bankdag. Det tredje beloppet har nu blivit en debitering och gått igenom korrekt.