Bli medlem

Hej Det går inte att lägga upp sig som ny medlem

Birgitta Rapportera olämpligt innehåll

• Hej!

Går du via en dator då du försöker registrera dig?

Amin Kundsupport
  • Hej igen
    Det går fortfarande inte att betal eller beställa en film Jag har en presentkod men var registrerar jag den. det går ju inte ens att beställa någon film Bara att lägga i önskelistan

Birgitta
  • Hejsan

Detta var mycket märkligt, Vad är det för webbläsare ni använder?
    Om ni testar en annan webbläsare uppstår det samma fel?

[Hyr] knappen bör vara vänster sidan av "bildspelet".

Christoffer Kundsupport
  • Kan jag inte bara köpa eller hyra en film, efter att ha blivit medlem. Har för mig att jag har gjort det förut!!!??

Ove Sjösten
  • Hej Ove!

Vilken typ av enhet är det du försöker hyra film via?
    Är det dator. telefon surfplatta?

Alex Kundsupport
  • Hej, var på er hemsida kan jag registrera mig som ny användare. Hittar bara ett ställe där man kan logga in. Men då måste jag ju vara registrerad.

May
  • Hej May!

Har du provat logga in på det kontot du registrerade?

Amin Kundsupport
  • Alltså problemet är ju att man inte kan registrera sig

Johan Östling
  • Hejsan Johan,

Om du upplever problem med registreringen skulle jag vilja att du återkommer med lite information om vad som händer då du försöker att registrera dig.

Jag vill gärna veta vad det är för enhet som du använder?

Henrik Kundsupport
  • Hur registrerar jag mig? Jag använder en surfplatta (IPad)?

Inger Liesén
  • Hej Inger,

Det går inte att registrera sig via appen, utan detta måste göras via vår hemsida.

Om du försöker gå in på sfanytime.com via Safari på din iPad så kommer du automatiskt till beta.sfanytime.com.
    Då ska du kunna trycka på de 3 sträcken längst upp till vänster, och sedan ska det finnas Logga in och Skapa Konto längst upp i menyn som kommer fram.

Klicka på Skapa Konto och fyll i uppgifterna.

Tänk dock på att detta är en Beta sida, så buggar kan förekomma. Om problem uppstår, vill vi hänvisa till en dator via vår vanliga hemsida sfanytime.com, och där finns det Bli Medlem längst upp till höger.

Mattias Kundsupport
  • Hej!
    När jag ska logga in på SF anytime via min smart tv så får jag upp meddelandet "någon har redan användarnamnet. Försök med ett annat?"
    Varför kan jag inte logga in?

Alexander
  • Hej Alexander,

Det är lite konstigt just det där felmeddelandet.
    Om man skriver in fel i användarnamnet eller lösenordet så får man detta felmeddelande.

Har själv testat att medvetet skriva fel i båda på vår Smart-TV.
    Detta är felanmält till tekniker för att undersöka varför, och för att få en åtgärd.

Mattias Kundsupport
  • Går ju över huvud taget inte att använda sig av er tjänst någonstans och det är olika felmeddelanden överallt; på dator, appen och min smart-TV. Kan inte ens logga in för att ta bort mitt konto?

Caroline
  • Hejsan Caroline

Har ni möjlighet att återkomma i ett mail till oss med lite information
    t ex vilken webbläsare ni använder på datorn samt vilket/vilka felkoder får ni?
    Vi kan då även ta bort ert konto om det är något som ni vill hellre göra.

Christoffer Kundsupport
  • Nu ligger reklam för er tjänst uppe på Facebook med ref till Oscarsgalan.  Har försökt registrera mig tidigare men gett upp, tänkte göra ett nytt försök men det går inte. Fyller i namn osv men det går inte att godkänna villkoren genom att kryssa i rutan, texten blir bara röd och inget händer. Frustrerande, så många bra filmer...
    Har testat att registrera från ipad, telefon och dator. Via safari, firefox och från appen. Går inte någonstans...
    Marianne
  • Hej Marianne,

Beklagar problemen ni upplevt.
    Jag skulle rekommendera att kontot skapas från en dator.
    Men jag är lite osäker på hur ni menar att det inte går att skapa kontot.
    Ni skriver att texten blir röd när ni kryssar i för att godkänna villkoren, vilken text är det då som blir röd? Är det vid e-postadressen eller lösenordet, eller är det själva texten bredvid check boxen?
    Ni får inget felmeddelande?
    Mattias Kundsupport
  • Hej Mattias,
    Det är texten bredvid checkboxen som blir röd...
    Ska testa via jobbdatorn, återkommer om det inte funkar där heller,
    Marianne

Marianne
  • Va kostar denna tjänst? Finns ju ingen info nånstans???
    Mika
  • Hejsan Mika,

Vår tjänst är en så kallad hyrtjänst.
    Alltså man tecknar inte upp sig för något abonnemang där man betalar varje månad, utan man betalar för den filmen eller det serieavsnitt man vill se.

Filmerna kostar normalt sett 29:- / 39:- där 39:- är HD, eller 39:- / 49:- där 49:- är HD.
    Serieavsnitt kan variera på 9:- eller 19:-.

När man skapar ett konto, så måste man även också registrera ett kort till kontot, och betalningen av filmerna görs direkt på kortet.
    Mattias Kundsupport
  • Hej! Jag behöver beställa ett nytt lösenord, men får felmeddelandet "existerar inte". När jag i stället försöker skapa ett nytt konto med e-postadressen får jag felmeddelandet "användarnamnet är upptaget" (naturligtvis, eftersom jag flera gånger laddat ned filmer härifrån).
    Viktoria
  • Hej Viktoria,

Jag har skickat ett mail till er med ett nytt lösenord.
    Ni kan nu logga in och såklart så kan ni byta lösenord när ni är inloggad.
    Mattias Kundsupport
  • Det fungerade perfekt - tack för hjälpen!
    Viktoria
  • Tja, funkar inte att återställa lösenord. När man klickar Skicka så händer inget, och lösenordet återställs inte.
    Carl
  • Nu har jag försökt logga in i en halvtimme men det går inte. Det bara durrar till om lösenordsrutan. Har provat återställa lösenordet men det funkar ändå inte. Har försökt lägga upp ny användare men alla mina mailadresser påstås användas redan. Jävligt irriterande. Har löst ut en värdecheck från coop som funkar under några dygn.   Försöker från en PC
    Anna-Karin
  • Hej Anna-Karin!

Fredags- och lördagskväll runt klockan 21 hade vi belastningsproblem för vår tjänst, vilket lett till att det inte har gått att logga in eller hyra film. Just nu fungerar tjänsten som det ska, men det finns en viss risk att problemen kan återkomma samma tid i kväll.
    Alexander
  • Hej,

Försöker skapa nytt medlemskap hos er via datorn. Fungerar ej då det står att användaren redan finns. Ser att fler personer har haft samma problem sedan flera månader tillbaka. Väldigt konstigt att detta inte åtgärdats..

Provade istället att ringa er kundtjänst som idag lördag ska ha öppet till 23.30. Har ringt under 15 minuter men kopplas aldrig fram till kundtjänst. Får heller inget meddelande om det är fler som ringer och att jag i så fall är placerad i kö. Gav därför upp om att försöka nå er den vägen. Väldigt omständigt för att få hyra film.
    Petra
  • Hej

Vi hade tyvärr överbelastning på sidan under kvällen igår,detta ska dock vara avhjälpt nu och siten ska fungera igen.
    Karin
  • Hej,
    Jag får upp en sida mer error det går inte att komma in på sidan.Vad händer?
    Stig HagbergKil.
    Stig Hagberg
  • Hej Stig!
    Vilken webbläsare är det ni använder för att gå in på hemsida? Har ni provat med att rensa cachen och samtliga cookies?
    Simon