Anytime appen borta från sony smart tv

Hej!

Uppdaterade nyligen min Sony KDL 40W705C smart-TV (drygt två år gammal) och upptäckte därefter att SF apppen försvunnit! Fungerade felfritt tidigare. Har testat nätverk, startat om osv men utan resultat. Vad ska jag göra?
Visa bästa svaret

Kommentarer

• Hej Andreas,

Väldigt underligt, en annan kund meddelade detta igår också på sin Sony TV.
    Jag har öppnat ett ärende till våra tekniker igår för se om vi kan få fram någon mer info om det.
    Jag har även lagt med infon från er TV att appen försvunnit.
    Mattias Kundsupport
  • Hej,
    Samma sak för mig. Vad göra?
    Henrik
  • Hej Henrik!

Vi jagar fortfarande på Sony. Har inte riktigt fått något klart besked varför de tagit bort appen än.
    David Kundsupport
  • Hej! Har ni fortfarande inte fått någon besked.har samma problem som ovan.
    Özz
  • Hej Özz!

Vi försöker fortfarande hjälp av Sony med att lösa detta problem. Håll ut!
    Alexander
  • Hej, det går fortfarande inte att hitta appen på sin Sony smart tv, vad är det som händer?
    Linda
  • Hej Linda!

Vi beklagar verkligen detta problem!
    Vi är fortfarande i kontakt med Sony för att lösa detta problem.

Louise Kundsupport
  • Hej. Har samma problem appen är bort
    Joakim
  • Hej Joakim!

Vilken Tv modell har du?
    Samt modellnummer?

Louise Kundsupport
  • Sony Bravia
    KDL-46E905A
    Joakim
  • Hej Joakim!

Som det ser ut nu är vi fortfarande i diskussion med Sony om detta.
    Vi kommer uppdatera er kunder när vi fått mer information om detta problem.

Louise Kundsupport
  • Varför finns inte appen???
    Jenny Alexandersson
  • Hejsan,

Vi beklagar problemen. Det har blivit mycket strul med Sony SmartTV appen på senare tid.
    Sony plockade bort appen, men sedan lades den tillbaka. Många har också inkommit med olika problem med appen.
    Vi har just nu, medans problemen undersöks, bett Sony att plocka bort appen på de modeller som vi vet ej fungerar.
    Så fort vi kan få en lösning med Sony, så bör appen komma tillbaka.
    Mattias Kundsupport
  • Nyheter kring Appen? Fungerar inte hos mig heller. En Sony KD-55X8505B
    Dan Nordgren
  • Nåt nytt från Sony?
    Lennart
  • Hej

Ingen ny information ännu,vi arbetar fortfarande på en lösning.
    Karin
  • Kan det virkelig passe, at SF Anytime, inden for en periode på 4 måneder (!) ikke er i stand til at give en tilbagemelding udover, at der arbejdes på en løsning....?? Tæt på at være nordisk rekord i dårlig kommunikation!!
    Thomas "no more anytime" Kastrup
  • Instämmer med Thomas ovan!
    Lennart
    Lennart
  • Instämmer helt. Har också väntat utan svar. Testa Netflix, HBO och andra dom funkar.
    Joakil
  • Har pratat med Sonys support som rekommenderar en fabriksåterställning av TVn. Har inte provat det och ärligt talat så tror inte det hjälper men om någon annan vill testa det så är det fritt fram. :)
    Dan Nordgren
  • Hej , har varit i kontakt med sony om SFAnytime appen på tv och de har för tillfället ingen information om denna app kommer tillbaka eller inte.
    Sony säger att det är upp till apputvecklare att uppdatera appar så att de är fortsatt kompatibla, dvs ni på sf anytime.Arbetar ni på att lösa detta eller är det dags att byta tv/ streamingtjänst?
    Martin
  • Hej. Även problem med appen på plattan/datan. Hyr man en film på plattan och loggar in på datan så finns den inte där ?
    Joakil
  • Hejsan Joakil!

Beklagar för detta.
    Det borde den göra.

Kontakta våran support via telefon eller mail så hjälper vi dig vidare med detta.

Tel:0771-32 33 24
    Mail:support@sfanytime.com
    Rasmus Kundsupport
  • Hej, SF anytime verkar ha flippat ut!Jag kan inte komma vidare via min Sony blu-ray. Appen syns men meddelar error. Som tidigare inlägg verka SF anytime inte bry sej om att att  se till att samarbetet med Sony kommer fungera, det har gått 6 månader sedan de första rapportens kom in om problemet. Ganska dåligt att inte inte ens ge ett svar till konsumentena.Som om inte det vore nog kan jag inte hyra via appen eller webbläsare i datorn! Gång på gång har jag på uppmaning av appen registrerat mitt kredit kort men får veta att jag ska registrera det på nytt. Har ägnat drygt en timme av min tänkta filmlördag.Tacksam för ett svar om hur ni tänker med den här "tjänsten" egentligen
    Nike
  • Hej Nike

Vi har fortfarande en pågående dialog med Sony,vi uppdaterar så fort vi fått någon ny information.
    Karin
  • Hej!
    Betyder uttrycket 'pågående dialog' att Sony visar positivt intresse för frågan?
    Tack för klargörande - om möjligt!
    Lennart
  • Hej Lennart

Något ytterligare klargörande kan jag tyvärr inte ge,men vi kommer meddela er när vi har någon ny information att ge.
    Karin
  • Att man inte lyckas lösa problemet för oss Sony användare är klart underkänt, oavsett vem som har bollen, så borde det lösas snarast möjligt.

Mattias
  • Hej Mattias

Vi kommer uppdatera er så fort vi har någon ny information att ge.
    Karin
  • Fungerar fortfarande inte för mig iaf och jag har samma problem som övriga här i tråden. Ger nu upp och börjar ladda från piratebay ist då tex Netflix utbud är sämst och SF fungerar inte.
    Micke
  • Hej Micke!

Appen ska fungera igen på Sony sedan mitten av september om årsmodellen är från 2013 eller senare. Om det inte fungerar, försäkra att själva TV:n är uppdaterad samt att ni har senaste versionen av appen installerad.
    Anders
  • Hej. Jag har en Sony BDP-S1100 bluray-spelare från 2013. Jag tänkte nyligen prova SF anytime. Men när jag startar appen syns bara först SF-loggan, därefter blir skärmen svart, och sedan händer ingenting. När jag trycker på någon knapp på fjärrkontrollen visas bara en dialogruta:

"An error has occured"
    "error"
    <OK>

Andra appar fungerar fint, t.ex. netflix, youtube m.fl. Jag har för mig att jag har lyckats köra SF-appen tidigare.

Nedan följer systeminformation om min bluray-spelare:
    Software Version M14.R.0197
    LINK Connection Status: Succeeded
    Provisioning Server Connection Status: Succeeded
    ESN: SONY-13BDAKL100328WQEE4ST7-XO65W

Oskar Enoksson
  • Jag har en Sony Blu-ray BDP-S1100 spelare från 2013 och appen fungerar inte. Blu-ray spelaren är uppdaterad till senaste version. Själva SF-appen vet jag inte hur man kontrollerar versionen på, men Blu-ray spelaren bör väl själv se till att den är uppdaterad hoppas jag.
    Appen har tidigare fungerat på denna spelare, för kanske något år sedan.
    Oskar Enoksson
  • Hej,

Det har tyvärr varit en del problem med Sony appen men dessa problem ska vara löst och det ska fungera från 2013.
    Dock är det lite oklart hur det ser ut kring just Blu-ray spelare.

Jag har tagit detta vidare för att kolla upp det.
    Mattias Kundsupport
  • 4 dec 2017.
    jag har en Sony från förra året. App saknas. När jag försöker via webben så kräver ni att Silverlight installeras, något som tvn inte stöder. Slutsatsen blir att ni inte bryr er om Sony användare. Tråkigt!
    Samuel
  • Hej Samuel

Vi har inte stöd för webbläsare i TV-apparater. Finns inte appen att ladda ned i din appbutik på din tv?
    Karin
  • Hej.
    Nej tyvärr. Ingen app där.
    Samuel Herthelius
  • Jag lyckas fortfarande inte hitta er app i Google play. Har en Sony tv från 2015.Finns den inte eller? Mvh Kristoffer
    Kristoffer Jakobsson
  • Hej Samuel!

Vi ber om ursäkt för det sena svaret.
    För tillfället har vi ingen app till Sony smart-tv:s på grund av kompatibilitetsproblem.
    Våra tekniker jobbar för att ordna detta, men vi har ännu inget datum för när appen kan tänkas släppas.

Kristoffer!

För tillfället har vi tyvärr ingen app till Sony smart-tv:s på grund av kompatibilitetsproblem.
    Våra tekniker jobbar för att ordna detta, men vi har ännu inget datum för när appen kan tänkas släppas.

Marcus
  • Lite förvånande att "för tillfället" tycks ha gällt från 2013. Är du säker på att det är flera tekniker som jobbar med detta?
    Samuel Herthelius
  • Hej Samuel

Vi arbetar för fullt för att få tillbaka appen till denna plattform,men vi har tyvärr inte fått något beräknat datum från tekniker.
    Karin
  • Om SF Anytime använder "tekniker" som inte på 8 månader lyckats göra appen kompatibel med tv-apparater från ett av de största varumärkena (Sony) bör SF överväga sina prioriteringar och/eller kompetensen hos de tekniker man använder. "Om du tycker kompetens är dyrt  bör du prova inkompetens!"
    Folke
  • Hur är det möjligt att inte kunna använda TV-appen när man kan KÖPA filmer där för tusentals kronor!!??
    Robert
  • Testat både Samsung TV och Sony Blue Ray spelare. Osäker på exakt år med definitivt senare än 2013.

Inget fungerar!

På Sony’n blir det bara svart och på TV’n felkod  (502) och sedan ingentig.

Går ju heller inte att Casta direkt från telefonen (iPhone) som med en del andra appar (YouTube).

Valde gratis film med SF Anytime som årets julklapp. Riktigt kass att det inte går att se filmerna nu!

Hur kan man göra det så krångligt för sina kunder!?

Fixa en en bra iPhone app för man kan hyra, se film och Casta direkt till tv så det går att använda tjänsten!
    Jonas
  • Hej Jonas!

Vi har tyvärr inte något stöd för appen på blueray spelare längre. Om ni får felkod 502 på er teve så innebär det att antingen teven eller vår app måste uppdateras.

Anledningen till att det inte går att hyra filmen i appen till iOS enheter är på för att i dagsläget krävs att varje betalning inom Apples ekosystem görs genom deras egna betalsystem. Det innebär en extra avgift på 30% av konsumentpriset. För dig som användare skulle det betyda en högre kostnad per film. Vi tror inte att avgiften tillför dig som kund ett mervärde. Därför har vi valt att erbjuda dig en enkel uppspelning på iPhone/iPad.

Och vi har för tillfället endast stöd att casta till en chromecast, vi har inget stöd för airplay av rättighetsskäl kan du inte använda Airplay när du tittar på video som kräver kopieringsskydd, vilket gäller för våra filmer och serier. Vi jobbar på en lösning på detta.