airplay

hej jag har en ipad och vill streama film till min apple tv eftersom er smart tv app inte längre fungerar på min tv modell. Enligt forumet ska det gå att streama till airplay men jag lyckas inte hitta var symbolen finns. har precis uppdaterat appen.

lobko Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

• Hejsan!

Vi har i dagsläget inget stöd för Airplay eller Apple TV, därför fungerar det ej för dig.

Om du hyrt en film kan du maila oss på support@sfanytime.com med ordernummer, namnet på filmen och emailadressen på kontot du använde så kan vi hjälpa dig med kreditering av köpet där.

Samantha Kundsupport
  • Aha, skulle man ju kunna tro eftersom det står så i en annan tråd.

Bifogad fil:
    http://support.sfanytime.com/site_media/attachm...

lobko
  • Hejsan,

Vi har dessvärre fått denna fråga, med samma information i en annan tråd också.
    Då vi har hittat lite blandad information så har jag tagit denna frågan vidare för att se över vad som exakt gäller kring AppleTV och Airplay.

Jag återkommer med svar så fort jag vet något mer.

Mattias Kundsupport
  • Hej igen,

Här kommer en kort FAQ om AppleTV och Airplay:

Kan jag använda Airplay-funktionen?

Nej, du kan inte använda Airplay i Iphone-appen.
    På grund av rättighetsskäl kan du inte använda Airplay när du tittar på video
    som kräver kopieringsskydd, vilket gäller för våra filmer och serier. Vi jobbar
    både med rättighetsavtal och tekniska lösningar för att det ska blir möjligt
    att använda Airplay-funktionen i framtiden.

Finns SF Anytime som app i Apple TV:

Nej, det gör vi inte och det finns inga planer på detta i nu läget.
    Apples affärsvillkor gör att detta inte är lönsamt för en hyrtjänst som SF Anytime.

Mattias Kundsupport
  • Hej!Jag skulle hyra en film av er och spegla upp på tv:n men det fungerar ej.Dessutom var det kass kvalitet på rullen...
    Kalle
  • Hej Kalle!

Vi har stöd för Chromecast men inte för Airplay. Om ni använde Chromecast, fick ni något felmeddelande eller kan ni ge en närmare beskrivning av ert problem?

Angående kvalitén på filmen, vilken film var det? Försäkra även att ni får ut tillräcklig hastighet i bredbandet.
    Anders
  • Hej!Jag laddade ner appen o tänkte, precis som killen oven, kolla på filmen via appleTV. Efter många försök att få det att fungera så googlade jag fram hit o läste att det inte stöds. Kan man få pengarna tillbaka för filmen då den inte har setts pga detta? Ni kan säkert verifiera det på nåt sätt och om inte annat så skrev jag till er om problemet ca 20-30min efter nedladdningen, så kan tekniskt sett omöjligt sett den.
    Med vänlig hälsning,Mattias
    Mattias
  • Hej!

Jag har nu återbetalat ditt köp och pengarna har du tillbaka inom några bankdagar.
    Robbie Kundsupport
  • Mediebranschen förnekar sig aldrig! Att man har kunnat sätta upp rättighetsreglering på en funktion som airplay är så urbota dumt så det bara är mediebranschen som kan komma på idén. Airplay är en trådlös överföring av bild och ljud inget annat. M.a.o så är det att jämföra med olika kablar. Får jag titta på SF anytime över HDMI eller har ni bara licensierat er tjänst för VGA-DSUB? Det finns ingen logik, det är bara ruttet!
    Tobias